Debiut NOEV :) czyli Czas Dobrego Sera!

czerwiec, 10.06.2015

`

zaczynamy!

Nasz debiut jako wystawców? Z wielką pompą, bo debiutowaliśmy na organizowanym przez Slow Food Polska Festiwalu "Czas Dobrego Sera" w Sandomierzu. Byliśmy na tym festiwalu w roku 2013 i 2014, ale jako konsumenci-klienci :) i tak nam się spodobało, że postanowiliśmy właśnie tam stawiać swoje pierwsze kroki jako NOEV w plenerze :)

W tym roku Czas Dobrego Sera odbywał się w dniach 6-7 czerwca. Żar lał się z nieba, 33 st., tak więc na Festiwal zabraliśmy ze sobą specjalną lodówkę do naszych oliw, w której panuje idealna temperatura dla evoo 16-18 stopni C.

Pogoda dopisała, atmosfera wspaniała, wystawcy fajni, można było posmakować różnych specjałów i zaopatrzyć się w nie do domu.

Pracy było dużo i długo, bo Targi zaczynały się o 10, a kończyliśmy: w sobotę o 20, w niedzielę o 18, ale taka praca to czysta przyjemność.

Sandomierz wspominamy bardzo pozytywnie! Za rok też tam będziemy! Już dziś zapraszamy!

Przedzial